cropped-Botanika-logo-White.png

Bar

UPPSALAS BÄSTA HÄNG MED AFTERWORK, LIVEMUSIK, SPEL, MAT DJ OCH HÄRLIGA VIBBAR!

Till oss kommer du för att släppa loss på en grym afterwork, en oförglömlig konsert eller en härlig sangria med vännerna. Är du hungrig serverar vi sallader, flatbread pizza, charkbricka och snacks att mumsa på. Hos oss kan du hänga med dina vänner, kollegor eller familj och knyta nya kontakter med andra härliga människor. Botanika är en mötesplats för både uppsalabon och tillresta gäster från världens alla hörn.

BOTANIKA BAR ERBJUDER KALL ÖL, GOD MAT, LIVEMUSIK OCH DJ

Välkommen in på en kall öl eller ett glas sangria, eller varför inte testa vår egen Botanika spritz – en drink to die for. Är du hungrig eller bara sugen på något finns det sallader, charkbricka, flatbread pizza eller snacks att mumsa på. Här kan du hänga med dina galna polare och knyta nya kontakter med andra härliga människor. Vi älskar att vara the go-to place för såväl uppsalabor som tillresta gäster från världens alla hörn.

Bartender Vinglas Is1

Botanikas restaurang

Sugen på ett helt nytt sätt att umgås? Vi kastade ut linnedukar och bestick från vår restaurang. Här får ni dartpilar, en charkbricka att dela på och en iskall flaska cava. Bjud med dig din dejt eller kompisen på flatbread pizza i baren. 

Dscf7997
Uteservering Trad Kopia1

Uppsalas härligaste innergård

På sommarhalvåret kan ni sätta er på vår mysiga innergård för en drink med kompisarna. Här kör vi även live musik!

AW på Botanika

Hos oss är musiken alltid på och stämningen, ja, den är på topp! Kom in på avslappnat AW-häng efter en arbetsdag med dina kollegor eller vänner. Utmana gärna varandra i boule, shuffleboard, cornhole, dart eller pingis så blir det riktig fart på gänget, medan vi serverar er kall öl, gott vin och något att tugga på.  Håll utkik i vår eventkalender så du inte missar när vi kör livemusik eller gästas av härliga DJ s. Det går helt enkelt inte att ha en tråkig afterwork på Botanika!

Uteservering Hotell Botanika Uppsala
Mat Hotell Botanika Uppsala
Hund Hotell Botanika Uppsala

Bara kul på botanika

Missa inte att boka våra aktiviteter på plats, där du kan utmana bästa vännen eller kollegan på dart, shuffleboard, boule eller ta med dig snacks och en runda bira ner till vårt pingisrum. ?

Botanika presenterar livemusik och DJ:s

Vår bar är hem åt Uppsalas nya musikscen med livemusik och dj:s som erbjuder stor variation av genrer.

Sommarscenen hittar ni på vår mysiga innergård. Följ vår eventkalender för att hålla koll på kommande evenemang!

20200514-3
Img_2775-Scaled.jpg
sv_SESvenska