cropped-Botanika-logo-White.png

Uteservering

Uteservering med historisk charm

Vår mysiga innergård på 250 kvm är en oas mitt i stadens hjärta med anor från 1700-talet. Här kan du njuta av en unik miljö med kullersten under fötterna, ett ståtligt äppelträd och en liten scen som bjuder in till underhållning. De 80 sittplatserna fördelas på både lounge grupper och matplatser och en ramp gör det enkelt för alla att ta sig in och ut.  Den anslutande innergården mot Linnéträdgårdens sida har ytterligare sittplatser och två boulebanor, perfekta för en trevlig stund med vänner eller familj.

Levande Upplevelser och Aktiviteter

Vår innergård är inte bara en plats för att äta och dricka, utan även för att uppleva. Vi arrangerar liveband, grillkvällar, dagsfester och till och med vigslar. Här finns alltid något att se fram emot.

Mat och Dryck för alla Smaker

Vår meny är lika mångsidig som miljön. Vi serverar läckra flatbreads (både veganska och glutenfria alternativ), fräscha sallader, smakrika charkbrickor (inklusive veganska alternativ), bakad fetaost och saftigt lamm. Kombinera dessa rätter med våra utsökta drinkar för en komplett upplevelse.

ananasdrink_lime[1]
hund
sv_SESvenska