cropped-Botanika-logo-White.png

avtal med Företagsboende i Uppsala

Bo på Hotell Botanika nästa gång du reser i arbetet istället för att välja ett vanligt hotell eller hyreslägenhet. Vi erbjuder fullt möblerade och välutrustade lägenheter som skräddarsys för företagsbehov och budget. Oavsett om du reser ensam i affärssyfte eller är en del av ett större arbetslag som behöver projektboende, så har vi lösningen för dig.

I våra bekväma lägenheter kan du laga din egen mat i  köket och tvätta dina kläder i  tvättstugan. Vi strävar efter att göra din vistelse så smidig och anpassad som möjligt. Våra lägenheter är redo att tas i bruk när du checkar in och du kan enkelt boka dem dygnet runt genom att besöka vår webbplats på Hotellbotanika.com.

En fördel med att stanna längre hos oss är att priset per natt blir ännu mer förmånligt. Välkommen till Hotell Botanika, din hemtrevliga och kostnadseffektiva lösning för arbetsboende.

Vad vi på hotell botanika erbjuder

Vill ni veta mer om våra företagserbjudanden. Kontakta oss på formuläret nedan.

 

Specialpriser för företag

Vi erbjuder ditt företag mycket konkurrenskraftiga priser baserat på just era behov. Oavsett om du har ett stort kommande projekt, eller söker en erfaren partner som kan hantera alla företagets boendebehov så står vi redo att hjälpa dig! Vår omfattande erfarenhet av att organisera boende  garanterar dig det mest kostnadseffektiva erbjudandet samt den bästa servicen. Vi hjälper företag i olika storlekar från olika branscher och har även boendealternativ i Lund och Stenungssund. Vi återkommer alltid med ett erbjudande inom 48 timmar från att du kontaktat oss med information om era behov. Beskriv dina boendebehov och lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar våra experter dig!

City nära boende
Beläget i hjärtat av Uppsalas mysigaste kvarter finner du oss med en fantastisk utsikt över Linnéträdgården.

Rabatterade priser
Med ett företagsavtal säkerställer ni att ni alltid bor med rabatterade priser i alla våra rumskategorier.

Longstay/Lägenhetshotell
Bo på hotell men ändå en lägenhet, vi erbjuder fördelaktigapriser för er som har längre projekt ellerarbetar tillfälligt i Uppsla men vill ha möjlighet att laga er egen mat.

Konferens/möten
Vi på Botanika erbjuder en modern mötesplats med glädjen aktiviteten som en självklar del av ert nästa evenemang.

Som företagskund till oss kan vi erbjuda er ett bättre pris än många andra anläggningar på er nästa konferens.

Öppet 24 timmar om dygnet
Vår reception är bemannad dygnet runt, alla dagar om året. Vi finns alltid där för att ta hand om er.

Faciliteter
Vi har mötesrum, festlokal, restaurang, bar, aktivitetsrum med Shuffelboard, dart, boule, och pingis, möjlighet till förbeställda parkeringsplatser i mån av plats samt en fantastiskt härlig innergård.

sv_SESvenska