cropped-Botanika-logo-White.png

Föreningssamverkan

Tjäna pengar till klubben och föreningen!

Välkommen till Hotell Botanika, där vi introducerar Botanika Föreningsstöd – vår sätt att bidra till det blomstrande föreningslivet och ge något tillbaka till er som är en viktig del av det. Vi tror på att gemenskap och engagemang är fundamentala för ett välmående samhälle, och därför har vi skapat detta program.

Så här fungerar det: För varje bokad/betald hotellnatt hos oss ger vi 8 % av intäkterna tillbaka till er förening eller klubb. Det är enkelt och helt kostnadsfritt för er. Det bästa är att det kräver minimal ansträngning för att dra nytta av detta erbjudande.

Ni kan stödja er förening genom att rekommendera vårt hotell på olika sätt, som att boka träningsläger inom er idrott, arrangera möten och evenemang, eller helt enkelt rekommendera oss till företag, sponsorer, privatpersoner, vänner och familj. Varje gång någon bokar en vistelse hos oss och hänvisar till er, får er förening en del av intäkterna.

Botanika Föreningsstöd betalas ut halvårsvis, i januari och juli, för att säkerställa att ni har de medel ni behöver för att stödja er förening året runt.

Botanika Föreningsstöd kan även gälla för specifika arrangemang och cuper som er förening står som värd för. Här finns möjligheter att avtala ytterligare kick-back.

Så varför vänta? Kontakta oss och bli en del av Botanika Föreningsstöd-programmet om du vill stötta er förening samtidigt som du och ditt lag får njuta av en avkopplande och bekväm vistelse på Hotell Botanika. Vi ser fram emot att välkomna er och bidra till er förenings framgång!

 

Kontakta oss på bokning@hotellbotanika.se 

A3BB79D2-8321-49B2-8F3A-B719C7FE2210

Vi vill vara med och hjälpa föreningslivet skapa en lösning på ett växande samhällsproblem.
Rörelseglädje utifrån sina egna förutsättningar är något som långt ifrån alla barn, ungdomar och vuxna upplever just nu. Snarare har stillasittandet kraftigt ökat vilket medför stora negativa effekter som ex. utanförskap, mental ohälsa, ökad fetma och koncentrationssvårigheter vilket i sig har blivit ett stort samhällsproblem för många.

Visste du att…
… barn som mår psykiskt dåligt saknar ork eller förmåga att vara fysisk aktiva och slutar idrotta på grund av depression, ångest, sömnsvårigheter eller liknande? Den psykiska hälsan blir med andra ord hindrande. Allt fler studier visar dock att fysisk aktivitet inte bara gynnar den fysiska hälsan utan även den psykiska, både hos barn och vuxna.
Källa: BRIS & Generation Pep

sv_SESvenska