cropped-Botanika-logo-White.png

FAQ

Ska du bo hos oss på Botanika?
Vad kul! Här hittar du svar på de vanligaste frågorna hos oss.

Parkering

På Botanika har vi tre bokningsbara parkeringsplatser. Det finns även kommunal parkering mittemot hotellet på Skolgatan som kostar mellan 08-24 måndag-lördag. Det finns även parkering på Österplan.

Här hittar ni info om kommunal parkering i Uppsala.

 

Frukost

Frukosten ingår alltid i vistelsen och serveras kl 7-10 alla dagar i veckan. Vi serverar en frukostbuffé med äggröra och bacon, nybakta frallor, smörgåspålägg, yoghurt och massa gott till,  kokta ägg, amerikanska pannkakor med sylt och grädde, kaffe, te, juice och ingefärsshot. 

 

Städning när du bor flera nätter

På Botanika vill vi spara på vatten och energi, därför städar vi inte varje dag, utan vi städar på förfrågan. Fråga i receptionen fram till kl 10 samma dag för att boka städning av rummet. 

 

Incheck

Incheck sker från klockan 15, check out är klockan 11. Skulle du önska senare utcheckning kostar det 150 kr, prata med receptionen så ordnar vi det! Om du anländer tidigare till hotellet erbjuder vi bagageförvaring bredvid receptionen. 

 

Husdjur

Hundälskare? Du är självfallet också mer än välkommen på våra hotellrum! Reser du tillsammans med hund tillkommer en summa på 250 kr, kontakta oss i förväg om du vill ha med en hund.

 

TV

Vill du se på TV under din vistelse? I hotellrummen har vi moderna Chromecast TV:n, där du cast:ar via mobilen. Har du frågor kan du höra av dig till oss i receptionen så hjälper vi med det!

 

Hitta hit

Har du valt att ta dig hit med antingen tåg eller buss så befinner vi oss på ett 13 minuters gångavstånd till Uppsala centralstation. Följ Bangårdsgatan ner till Svartbäcksgatan och följ den genom stadskärnan ner till Skolgatan där ni hittar oss till höger.  

 

Bekvämligheter

På era rum har ni tvål, schampo och balsam. Vill du låna hårtork eller strykjärn? Fråga i vår reception! Där finns även tandborste och diverse  toalettartiklar till försäljning.

Hittade du inte svaret?

Skicka ditt namn, email och frågan så svarar vi så fort vi kan! Du kan även ringa oss på 018 888 0600.

sv_SESvenska