cropped-Botanika-logo-White.png

Om jobbet

Har du ett stort intresse för mat och dryck och är van att arbeta under högt tempo? Hotell Botanika söker nu driven och engagerad bar- och servispersonal till vårt lilla gäng

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att arbeta med mat och dryck och är van vid högt tempo och att hantera flera uppgifter samtidigt. Vi ser att du är serviceinriktad och har förmåga att följa instruktioner samt även självständigt skapa egna och effektiva arbetssätt. Arbetet i service kan stundtals vara stressigt och utmanande, vi ser därför att du är både flexibelt och snabb på att adaptera dig till nya situationer. Du förstår vikten av lönsamhet och samarbete och triggas av att nå högt uppsatta mål tillsammans med dina kollegor.

Vilka är vi?

Hotell Botanika är ett boutiquehotell beläget i hjärtat av Uppsala, strax intill Fyrisån. Förutom hotellrum har vi restaurang, bar, festlokaler och konferensrum. Vi är ett litet gäng med höga ambitioner positiv inställning. Familjekänslan genomsyrar allt i arbetet, både i möten med kunder såväl som hur vi arbetar tillsammans.

Konceptet bygger på en hemtrevlig känsla i en grönskande miljö med Linnéträdgården som närmsta granne. Med ett enkelt men genomtänkt utbud välkomnar vi alla våra besökare oavsett om de söker en plats för möten, lite egen tid eller socialt umgänge.

Rollen och arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som bar och servis innebär främst arbete bakom bar, kassa och i servis i restaurangen. Detta innebär att ta emot beställningar från gäster, både vid bord och bakom bar, blanda och servera drinkar, öl och vin samt servering av mat och dryck. Du ansvar även för att säkerställa hygien och miljö bakom både på golvet och bakom baren samt rutiner för öppning och stängning. Utöver detta har du även gemensamt ansvar tillsammans med närmaste ansvarig för inköp inom baren. På Botanika arbetar vi som ett team och du förväntas därför även kunna täcka upp och hjälpa dina kollegor på övriga stationer, givetvis i mån av erfarenhet av uppgiften.

Anställning

Tjänsterna vi tillsätter är både heltid samt extra vid behov och arbetstider varierar men är framför allt eftermiddagar, kväll och helg. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning. Intervjuer sker löpande och tjänsterna ska tillsättas omgående.

Skicka din ansökan NU till alexandra@hotellbotanika.se och få chansen att bli en av oss

Varmt välkommen med din ansökan!

sv_SESvenska