cropped-Botanika-logo-White.png

Hotell botanika
uppsala

Ett levande hotell i Uppsalas historiska centrum

I hjärtat av Uppsalas mysigaste kvarter med sevärdheter, butiker och restauranger hittar ni Hotell Botanika, det mysigaste stället av alla. Vi har en fantastisk utsikt över Uppsala och hos oss får ni en mångfald av upplevelser med spel, livemusik och event – Botanika är en destination i sig själv.

I hjärtat av Uppsalas mysigaste kvarter med sevärdheter, butiker och restauranger hittar du charmiga Hotell Botanika, en plats där charm och bekvämlighet möts. Med fantastisk utsikt över den historiska Linnéträdgården erbjuder vi dessutom en mängd upplevelser med spel, livemusik och evenemang – Botanika är verkligen en destination i sig.

Gör ett besök i vår sociala bar för en kväll fylld med cocktails, hantverksöl, mat, livemusik och DJ, eller utmana dina vänner, kollegor eller familj i dart, shuffleboard eller Cornhole. På vår charmiga innergård hittar du två boulebanor och i vår källare finns pingisbord som bjuder in till en riktig nostalgitripp.

För dig som övernattar har vi garanterat ett rum som passar – välj mellan olika dubbelrum, familjerum, sovsalar och lägenheter. Våra rum erbjuder komfort och bekvämligheter med en personlig touch, perfekt för en god natts sömn efter en dag av äventyr i Uppsala. Vår reception är alltid bemannad 24/7.

Botanika är den perfekta platsen för möten, konferenser eller fest. Vi erbjuder fyra moderna konferenslokaler som rymmer alltifrån mindre möten till stora evenemang för upp till 110 personer. Våra lokaler skapar en inspirerande atmosfär med utrymme för både kreativitet och viktiga beslut, och dessutom kan vi skräddarsy ditt företagsmingel, fest eller bröllop med aktiviteter som passar dina behov​.

 

Välkommen till Hotell Botanika!

  • 10 minuters promenad till Domkyrkan
  • 15 minuters promenad till Centralstationen
  • Gratis tillgång till gym 400 meter bort
  • Uppsalas härligaste innergård
  • Fantastik utsikt över Linnéträdgården
Hotell Botanika Uppsala

Hotell

Konferens

Festvåning

Spel

Mat & Dryck

Lägenhet

Afterwork

Sport & Förening

Eventkalander

Ett livligt, nytänkande och prisvärt hotell i hjärtat av Uppsala. Njut av barhäng, spel, livemusik, konferens, event och härliga vibbar!

Shuffle Board Hotell Botanika Uppsala
Aktivitet pingis Hotell Botanika Uppsala
Boka prisvärd konferens i Uppsala
Keep Calm Botanika Uppsala
Aktivitet pingis Hotell Botanika Uppsala
sv_SESvenska

30% på helpensionspaket
under hela 2024

Gäller för alla som bokar konferens 15/12/2023 – 15/1/2024 och uppger koden HP30 genom att maila in sin bokning till bokning@hotellbotanika.se