Highballer bar

Highroller bar

Highballer bar erbjuder kall öl, god mat, livemusik och dj

Välkommen in och ta en kall öl eller ett glas sangria eller varför inte testa vår egen Botanika spritz en drink to die for. Är du hungrig eller bara sugen på något finns det hamburgare, pizza och tapas att mumsa på. Här kan du hänga med dina galna polare  och knyta nya kontakter med andra härliga människor. Vårt tänk är att vi erbjuder en mötesplats för både Uppsalabon och den tillresta gästen från världens alla hörn.

Botanika presenterar livemusik

Vår bar är hem till Uppsalas nya musikscen med live musik och DJ:s som erbjuder stor variation av genrer. Sommarscenen hittar ni på vår mysiga innergård. Följ vår eventkalender (länk) för att hålla koll på kommande evenemang!

Botanika bjuder på utvalda DJs

Botanika älskar musik och den finns alltid på hos oss. Vi presenterar lokala och tillresta Dj:s varje vecka som höjer temperaturen i hela huset.

Missa inte matchen

Ha kul med dina vänner men missa inte dina viktiga matcher för det. Vi visar dina favoriter på storbildskärmar i baren. Allt från Premier Leauge, Champions League, La Liga, Bundesliga och så klart Uppsalas lag Sirius. Missa inte att kolla in vår sportkalender!

Husets alla aktiviteter

Goda drycker och mat toppas med  aktiviteter. Ta chansen att utmana vänner, kollegor eller familjen på en runda dart, shuffleboard, utomhus boule eller varför inte rundpingis, en klassiker från högstadiet.